• Céges és reklám zászlók

    Tovább

Ha kínálatunkat keresi akkor nyissa meg webáruházunkat: Ide kattintva Magyarország legnagyobb választéka zászlók, roll-upok, molinók, szavazófülkék és azok kiegészítőiből!

Céges és reklám zászlók

A céges zászlók az adott cég identitásának kifejezésén túl rendkívül erős reklámértékkel bírnak. Egy kiváló minőségű, jól elhelyezett céges zászló erősíti a cég imázsát, segíti a név rögzülését a fogyasztók, ügyfelek tudatában, nem utolsó sorban irányt mutat a cég, üzlet megtalálásához.
A Világzászló Stúdió a cég zászlajának elkészítésével támogatja az Ön marketing tevékenységét, cége ismertségének növelését.

Amennyiben céges vagy reklám zászlót szeretne, és van hozzá megelelő logója, grafikája, az alapján elkészítjük, amennyiben nincs akkor megtervezzük Önnek. Megrendelés esetén, gyártás előtt, minden esetben látványtervet küldünk.

Beltéri zászlók
Az adott cég, vállalkozás, szervezet profiljától függően széles felhasználási lehetősége és előnye van a beltéri zászlóknak. Egy-egy áruházban, üzletben eladásösztönzésre, reklámkampányok erősítésére, rendezvényeken ismertség növelésre, imázs erősítésre egyaránt alkalmas. A beltéri zászlók kivitelezési lehetőségei méret és technika tekintetében szinte korlátlanok, ráadásul kis súlyuk miatt gyorsan és egyszerűen kihelyezhetőek, könnyen szállíthatóak egyik helyszínről a másikra.
Cégünk igazodva az Ön által elvárt funkciókhoz, elkészíti a látványtervet, majd rövid határidővel, kiváló minőségben legyártja az Ön által kiválasztott beltéri zászlót, zászlókat.

Kültéri zászlók
A kültéri zászló kiváló dekorációs elem, ugyanakkor rendkívül jó marketing kommunikációs és információs eszköz, mely 6-16 méteres zászlórúdra helyezve az épület elé vagy az épület külső falán lévő zászlótartóba téve a nap 24 órájában láthatóvá teszi cégét, vállalkozását, szervezetét meglévő és potenciális ügyfelei, partnerei számára.
Cégünk kiváló minőségű, időtálló kültéri zászlók gyártásával foglalkozik, melyek a szélsőséges időjárási körülmények – szél, csapadék, napsütés, szmog - mellett is hosszútávon megőrzik minőségüket.

Variánsok:

  • Homlokzati zászló
  • Árbóc zászló

webáruházunk megnyitása

Ajánlatkérés azonnal

Köszönjük!
Munkatársunk hamarosan felveszi a kapcsolatot Önnel.
Sajnáljuk!
Hiba lépett fel, próbálja újra.

* Adatvédelmi nyilatkozatunkat a küldés gomb megnyomásával elfogadottnak tekinti.